MediaWatch

Cisco investerer i Softbank

Softbank sagde i den forbindelse, at pengene vil blive brugt til investeringer i trådløse bredbåndsprojekter og til at finansiere opkøb og fusioner. Cisco meddelte samtidig, at selskabet over en årrække vil lægge mere end en milliard dollar i en investeringsfond, kontrolleret af Softbank, der investerer i bredbåndsselskaber, optiske, trådløse og internet-baserede teknologier over hele Asien. Det skriver Reuters.

- Vi er ved begyndelsen af en ny æra, der vil blive karakteriseret ved brugen af bredbånd, trådløse teknologi og Internet, sagde Masayoshi Son, øverste chef for Softbank. Men først skal infrastrukturen bygges, tilføjede han. Softbank var rigtig godt kørende indtil foråret 2000, hvor aktieværdien faldt med 88 procent, da investorerne flygtede fra internet-selskaberne.

Mere fra MediaWatch

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs