MediaWatch

Auktion for både de gode og de onde

Der er muligheder for både de gode og de onde, når Børnehjælpsdagen i dag kl. 10.00 åbner dørene for en velgørenheds-auktion på www.netauktion.dk/robinson,

For de gode er det selvfølgelig en kærkommen lejlighed til at kombinere velgørenhed med et personligt møde med et af de nye medlemmer af det danske jet-set. Og for de onde er der næsten ingen begrænsninger. Pia, Birger, Frank, Kim, Christina og årets Robinson Sonny har alle vist sårbare sider under Ø-opholdet - og der er næppe tvivl om, at f.eks. en Sonny selv vil komme til lommen, hvis han pludselig har udsigt til at få sit image som kvindebedårer ødelagt af en intim bytur med en velvoksen herre…

Auktionen løber frem til torsdag den 11. januar kl. 10:00, hvor den højestbydende på hver af de seks Robinson-deltagere får vished for, hvem der har satset mest på en glad aften i byen med deres udvalgte Robinson-helt.

De glade vindere vil i Københavns-området blive afhentet af ”gevinsten” i en limousine, hvor der over et glas champagne bliver lejlighed til at få brudt isen inden aftenens middag på en af byens gode restauranter.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs