MediaWatch

Svensk ASP-komet i Danmark

Med åbningen af sit kontor i København er Iterium.net klar til at erobre markedsandele på det spirende danske ASP-marked. Mere end 32 danske virksomheder er allerede i dialog med Iterium.net om leje af

Iterium.net er en ASP-udbyder (Application Service Provider), hvis forretningsidé er baseret på udlejning og drift af komplette IT-løsninger for virksomheder.

Iterium.net blev etableret i Stockholm i slutningen af 1999 og har siden med succes markedsført ASP-ydelser i en forretningsmodel til svenske virksomheder. I dag har Iterium.net over 33 procent af det svenske ASP-marked.

Virksomheden har mere end 2000 seats (brugere) i drift på over 50 lokationer og regnes blandt de fem største europæiske full service ASP-udbydere.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs