Kulturministeren roser konkurrencen på TV

MediaWatch

Kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen talte onsdag ved indvielsen af Modern Times Group's nye firmadomicil på Christianshavn. Ministeren noterede sig TV3 og 3+s rolle i det danske medielandskab, herunder den danske dramaserie på TV3, "Skjulte Spor".

Kulturministeren sagde blandt andet:

De måtte nu til at lave endnu bedre TV. Det skal I have tak for. Det glæder mig at se, at "Skjulte spor" slægter både Edderkoppen og Taxa på. Den positive indflydelse går altså begge veje".

Direktør for Modern Times Group i Danmark, Jens Torpe, ønskede medarbejderne tillykke med det nye domicil i hele fem etager. Øverste etage er ikke taget i brug, men MTG har option på at flytte ind, hvis der bliver brug for det.

"MTG ser meget positivt på kulturministerens planer om at sende to landsdækkende radiokanaler i frit udbud. Vi forventer at lægge bud ind, og vi har reserveret plads til en radiostation på 5. sal.", sagde Jens Torpe med et glimt i øjet.

MTG-direktøren fremhævede også det faktum, at TV-markedet for første gang nu rigtig går ind i den digitale tidsalder. Det sker med Viasat Broadcastings digitale premiere i september.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også