MediaWatch

Kulturministeren roser konkurrencen på TV

Kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen talte onsdag ved indvielsen af Modern Times Group's nye firmadomicil på Christianshavn. Ministeren noterede sig TV3 og 3+s rolle i det danske medielandskab, herunder den danske dramaserie på TV3, "Skjulte Spor".

Kulturministeren sagde blandt andet:

De måtte nu til at lave endnu bedre TV. Det skal I have tak for. Det glæder mig at se, at "Skjulte spor" slægter både Edderkoppen og Taxa på. Den positive indflydelse går altså begge veje".

Direktør for Modern Times Group i Danmark, Jens Torpe, ønskede medarbejderne tillykke med det nye domicil i hele fem etager. Øverste etage er ikke taget i brug, men MTG har option på at flytte ind, hvis der bliver brug for det.

"MTG ser meget positivt på kulturministerens planer om at sende to landsdækkende radiokanaler i frit udbud. Vi forventer at lægge bud ind, og vi har reserveret plads til en radiostation på 5. sal.", sagde Jens Torpe med et glimt i øjet.

MTG-direktøren fremhævede også det faktum, at TV-markedet for første gang nu rigtig går ind i den digitale tidsalder. Det sker med Viasat Broadcastings digitale premiere i september.

Mere fra MediaWatch

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs