Internettet betragtes som en vigtig informationskilde

MediaWatch

The UCLA Center for Communication Policy har netop offentliggjort en delrapport om Internet brug i USA. Rapporten viser blandt andet, at Internet brugere betragter Internettet som en vigtigere informationskilde end TV og radio.

67,3 procent af de adspurgte Internet brugerne kategoriserer således Internettet som en vigtig eller meget vigtig informationskilde. Tallet for TV er mindre, idet 53,8 procent af Internet brugerne be-tragter TV som en vigtig eller meget vigtig informationskilde. Endelig er tallet for radio som en vigtig informationskilde opgjort til 46,8 procent.

Hvis alle medier - både elektroniske og trykte - tages med i vurderingen, bliver Internettet dog overhalet af både bøger og aviser. Bøger vurderes af 73,1 procent af Internet brugerne som en vigtig eller meget vigtig informationskilde, mens tallet er 69,3 procent for aviser.

Undersøgelsens resultater er en delmængde af en større undersøgelse, som UCLA-centret foretager. Resten af undersøgelsen offentliggøres i oktober som et multi-kulturelt studie af, hvordan Internet-tet påvirker og ændrer folks tilværelse.

Læs mere i artiklen på www.mediawatch.dk under rubrikken artikler.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også