MediaWatch

Indenrigsministeriet investerer i løsning fra DDE

eHuset DDE har i dag indgået kontrakt med Indenrigsministeriet om totalleverance af en helt ny informationsteknologisk infrastruktur, som implementeres i årene 2000 til 2002 og bl.a. omfatter et elektronisk journal- og sagsstyringssystem samt en IT-løsning, der giver adgang til effektiv kommunikation med borgerne via Internettet.

Helt ny IT-infrastruktur til statsamterne

Service over for borgerne styrkes

”Med Internetdelen af totalløsningen til statsamterne, får borgerne mulighed for Internetbaseret selvbetjening i en lang række sagsforløb,” siger administrerende direktør i DDE, Claus Erik Christoffersen. Han tilføjer, at statsamternes ambitioner om at stille nye services til rådighed for borgerne via Internettet understøtter DDE’s valg af fremtidsrettet strategi, hvor hele virksomheden er fokuseret på udnyttelse af Internetteknologi – en strategi, som DDE offentliggjorde med lanceringen af eHuset tidligere på måneden.

Pressekontakter for yderligere information:
tlf. 44 57 20 00.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs