Mulig fusion mellem World Online og Tiscali

MediaWatch

Det hollandsk baserede World Online er i dag en af de hurtigst voksende Internet virksomheder i Europa. World Online leverer Internet adgang og forskelligt indhold til 3,7 millioner registrerede kunder pr. 30. juni 2000 og er den europæiske Internetudbyder, der har den største geografiske spredning med lokalkontorer i 16 forskellige lande.

- World Online International offentliggjorde i juni måned en ny strategi, der indeholder en målsætning om at vi skal være Europas førende IP netværksoperatør. Med henblik på at opnå dette mål, har World Online International en aktiv og løbende dialog med andre europæiske Internet og teleoperatører, inklusiv Tiscali. Diskussionerne med Tiscali er imidlertid eksplorative, og vi kan derfor ikke forudse, hvorvidt diskussionerne fører til en samarbejdsaftale i fremtiden, skriver World Online i en pressemeddelelse.

World Online blev den 17. marts 2000 registreret på Amsterdams aktiemarked og firmaet har før indgået strategiske alliancer med bl.a. Shell, Bouygues, Microsoft, Sun, Bertelsmann, Reuters, Oracle og Vodacom.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også