MediaWatch

Mulig fusion mellem World Online og Tiscali

Det hollandsk baserede World Online er i dag en af de hurtigst voksende Internet virksomheder i Europa. World Online leverer Internet adgang og forskelligt indhold til 3,7 millioner registrerede kunder pr. 30. juni 2000 og er den europæiske Internetudbyder, der har den største geografiske spredning med lokalkontorer i 16 forskellige lande.

- World Online International offentliggjorde i juni måned en ny strategi, der indeholder en målsætning om at vi skal være Europas førende IP netværksoperatør. Med henblik på at opnå dette mål, har World Online International en aktiv og løbende dialog med andre europæiske Internet og teleoperatører, inklusiv Tiscali. Diskussionerne med Tiscali er imidlertid eksplorative, og vi kan derfor ikke forudse, hvorvidt diskussionerne fører til en samarbejdsaftale i fremtiden, skriver World Online i en pressemeddelelse.

World Online blev den 17. marts 2000 registreret på Amsterdams aktiemarked og firmaet har før indgået strategiske alliancer med bl.a. Shell, Bouygues, Microsoft, Sun, Bertelsmann, Reuters, Oracle og Vodacom.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs