Microsoft næsten klar med database-software

MediaWatch

Microsofts længe ventede databaseprogram SQL Server 2000's afsluttende software-koder, er netop nu på vej gennem en intern fremstillingsproces, hvilket er det sidste skridt inden produktet når forbrugeren.

Databasen, der ifølge Microsofts målsætning skal gøre Windows 2000 operativsystemet mere attraktivt for virksomheder der ønsker at kreere web-sider med e-handel, forventes at være i handlen om 4 til 6 uger, skriver CNET.

SQL Server 2000s hovedformål er, at lagre og bearbejde web-indhold og andre virksomhedsmæssige informationer og har til formålet fået integreret mere web-support, bedre analyseredskaber til brug i virksomhedsinformation samt et bedre sikkerhedsprogram.

Det er selskabets håb, at man med databasen bedre vil kunne klare sig i konkurrencen med rivalerne IBM, Informix og Oracle.

Databasen, der er en del af selskabets Net Enterprise Servers familie, vil blive officielt søsat den 26. september sammen med tilsvarende produktlinier der indbefatter: Application Center 2000, Exchange 2000, Biz Talk serveren og Commerce Server 2000.

Ovennævnte produktlinier tjener alle som del af Microsofts nye Internet software strategi.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også