MediaWatch

Digitalt TV skal styres af efterspørgsel

Seerne skal ikke presses til at investere i nye apparater, før de selv får lyst til at få del i de mange fordele, digitalt tv byder på«, siger hun til Ritzau.

Men hun tilføjer, at når udviklingen når til et vist punkt, vil det være rimeligt, at opstille et mål for afslutningen af den analoge tv-udsendelse, som vi kender den i dag - ikke mindst fordi det vil være dyrt at sende programmerne på begge måder.

Forbud mod reklamer

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs