MediaWatch

Lovforslag om frekvenser til mobil kommunikation

Regeringen og aftaleparterne vil fremme nye initiativer for trådløs abonnement som fremmer nye initiativer med stor båndbredde og høj hastighed, skriver Berlingske Tidende. Derfor lægges to offentlige udbud af radiofrekvenser ud, så både gamle og nye initiativer bliver tilgodeset.

Ifølge forskningsministeren vil der med lovforslaget ikke være tale om en regulering men derimod mulighed for yderligere deregulering.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs