Internettet finder vej udenom kulturministeren

MediaWatch

Selskabet råder over mere end 448 radiostationer og networks og 65 tv stationer og cable networks. Broadcast.com har netop offentliggjort, at selskabet er blevet opkøbt af Yahoo! Inc. Det nye selskab Yahoo! Broadcast Services er nu en del af Yahoo!, og dermed en global internet media virksomhed, som er leveringsdygtig i et netværk af information, kommunikation og indkøbsmuligheder til over 80 millioner brugere verden over.

Et af de øvrige udbydere af globalt internetbaseret tv er det amerikanske børsnoterede selskab Foreingtv.com. Foreigntv.com specialiserer sig i at producere on-demand tv fra hele verden om globale nyheder, mode, kunst, kultur, rejser, sport og underholdning. Virksom-heden er i gang med at etablere et netværk af hjemmesider verden over, der hver især skal udgøre en tv-station. Heriblandt har virksomheden etableret paristv.com, beijingtv.com og også denmarktv.com.

Også herhjemme er flere medievirksomheder ved at få øjenene op for de muligheder, som internet åbner for at sende radio og tv. Og her er det ikke nødvendig at søge om sendetilladelser. Således har The Voice forlængst etableret radiostationen www.thevoice og Nordisk Film er begyndt af forberede sig med internetprojekter.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også