MediaWatch

MediaGateway lancerer t-handel

Aftalen er indgået med L'EASY og Bookland i Danmark samt EuroFlorist og Toycity i Sverige. Salgskanalerne er kommet i stand via aftaler med TDC Kabel-TV samt svenske Boxer. Det er ifølge MediaGateway første gang i Skandinavien, at en sådan aftale bliver indgået.

Aftalen betyder, at alle TDC Kabel- TVs og Boxers digitale kunder nu får mulighed for at købe varer via tv-skærmen med kreditkort eller anden betalingsform. Tv-seerne får f.eks. mulighed for at reagere på L'EASYs tilbud umiddelbart efter, at de har set en L'EASY-reklame på tv.

MediaGateway forventer, at de fire første detailhandleres tilbud snart vil komme ud på andre satellit- og kabeloperatørers net i Norge og Finland, samt at der snart kommer endnu flere butikker med i aftalen med MediaGateway.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs