MediaWatch

Flot resultat for NTI 2001

Ifølge Annelise Rubin, Country Manager hos Miller Freeman, der har arrangeret NTI 2001 i samarbejde med Bella Center, har mange udstillere tilmed meldt om konkrete ordrer på pæne beløb, som er tegnet på udstillingen.

- Når der meldes om så mange relevante besøgende viser det, at den meget målrettede markedsføring i år har virket efter hensigten. Vi har rådført os med udstillerne omkring målgrupperne for årets udstilling, og planlagt vores annoncering og øvrige markedsføringsaktiviteter ud fra de udmeldinger, som vi fik, fortæller Annelise Rubin.

Annelise Rubin nævner også det omfattende seminarprogram, som en væsentlig årsag til at NTI 2001 fik fat i den helt rigtige målgruppe. Blandt topscorerne var seminarerne om Virtual Private Networks (VPN), IP-telefoni og sikkerhed.

Besøgstallene for de enkelte dage var: Tirsdag 3122, onsdag 3904 og torsdag 3918. Det giver et totalt antal besøgende på 10.944.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs