World Online skifter navn

MediaWatch

World Online, der siden december sidste år har været en del af den italienske tele- og internetgigant Tiscali, vil fremover blive kendt i Danmark under Tiscali navnet. Administrerende direktør Svend-Erik Jensen siger i den forbindelse: - Vi har haft god tid til at forberede navneskiftet i Danmark og det er nødvendigt, da en virksomheds navn og image har høj markedsmæssig værdi.

På pressemødet kom det endvidere frem, at der har været en mængde overvejelser forbundet med navneskiftet. - Det har ikke været nogen nem beslutning, da World Online brandet er meget kendt i Danmark, således Svend-Erik Jensen.

I en overgangsperiode vil de to navne, Tiscali og World Online, køre parallelt, hvorefter World Online bliver helt udfaset. Navneskiftet ser ikke umiddelbart ud til at få nogen signifikant betydning for virksomhedens kunder.

Det danske cykelhold CSC World Online med Bjarne Riis i spidsen var tilstede på dagens pressemøde og holdet, der om kort tid deltager i årets Tour de France, skifter ligeledes navn. Per 1. juli altså kort før starten på verdens hårdeste etapeløb vil holdet tage navneforandring til CSC Tiscali.

World Online købte ved sin indtræden på det danske marked tilbage i 1999 selskabet Image Scandinavia med 30 ansatte. Dette selskab er i dag vokset til at have 250 ansatte.

World Onlines navneskifte kommer i kølvandet på konkurrenten Mobilix der har bebudet et navneskifte til Orange.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også