MediaWatch

TDC køber TeleFona

Ifølge Jørgen Weber, direktør for TDC Mobil, får handlen ingen praktisk betydning hverken for kunderne eller de ansatte. TeleFona vil fortsat være en selvstændig enhed med selvstændig ledelse og prispolitik. Selv logoet den orange mus vil fortsat være TeleFonas kendemærke.

TeleFona har været under opbygning som varemærke i løbet af det sidste år og i dag fremstår selskabet, således Weber, som en kendt og attraktiv aktør på det danske telemarked.

Selskaberne ønsker foreløbigt ikke at komme ind på detaljerne omkring handlen, men der vil som nævnt ikke ske nogen nævneværdig påvirkning.

TeleFona vil således fortsat markedsføre prisbillige produkter, mens TDC Mobil vil have sit fokus på de kunder der efterspørger høj kvalitet.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs