MediaWatch

Parken har medieambitioner

Direktør Flemming Østergaard og finansmanden Aldo Petersen brygger på plan, der skal omdanne Parken til en mediespiller ved at etablere en sportskanal for den brede idræt. Projektet støttes af Team Danmark, skriver Børsens Nyhedsmagasin.

Flemming Østergaard og Aldo Petersen er samtidig ved opkøbe TV-rettighederne til sende en række klubbers kampe i Superligaen. Rettighederne udbydes, når Superligaaftalen med TV3 udløber om halvandet år. Ifølge Nyhedsmagasinets oplysninger er der indgået aftaler med både FCK og OB.

Aftalen bryder fodboldklubbernes hidtidige fælles front ved TV-forhandlingsbordet overfor TV-selskaberne. Lykkes det at få en række af de store klubber ind i projektet, kan Aldo og Østergaard skaffe sig rettighederne til de mindre klubber for et lille beløb.

Tanken er formentlig, at kabelkanalen DK4, der ejes af et af Aldo Petersens selskaber, skal danne basis for en ny sportskanal.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs