MediaWatch

Dimension Data overbyder Compaq

Proxicom har accepteret at Dimension Data Holdings Plc betaler et beløb på 10 millioner dollar, som skal frigøre selskabet for dets fusionspagt med Compaq Computer, skriver Reuters. Compaq oplyser, at det ikke vil forbedre dets tilbud på Proxicom Data på 266 millioner dollar.

Dimension Data, også kaldet Didata, har afgivet et tilbud på 376 millioner dollar for Proxicom. Proxicom kan ifølge aftalen med Compaq trække sig ud af pagten, hvis Compaq ikke matcher tilbudet fra Dimension Data inden 14. maj.

Proxicom's Chief Executive og grundlægger Raul Fernandez tror ikke Compaq vil konkurrere med det nye tilbud fra Dimension. Compaq oplyser, at det ikke føler, at den nuværende økonomiske situation kan retfærdiggøre, at det øger dets tilbud på Proxicom.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs