MediaWatch

Dimension Data overbyder Compaq

Proxicom har accepteret at Dimension Data Holdings Plc betaler et beløb på 10 millioner dollar, som skal frigøre selskabet for dets fusionspagt med Compaq Computer, skriver Reuters. Compaq oplyser, at det ikke vil forbedre dets tilbud på Proxicom Data på 266 millioner dollar.

Dimension Data, også kaldet Didata, har afgivet et tilbud på 376 millioner dollar for Proxicom. Proxicom kan ifølge aftalen med Compaq trække sig ud af pagten, hvis Compaq ikke matcher tilbudet fra Dimension Data inden 14. maj.

Proxicom's Chief Executive og grundlægger Raul Fernandez tror ikke Compaq vil konkurrere med det nye tilbud fra Dimension. Compaq oplyser, at det ikke føler, at den nuværende økonomiske situation kan retfærdiggøre, at det øger dets tilbud på Proxicom.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs