MediaWatch

Sprays topchef takker af

Nicholas Högsberg, Sprays administrerende direktør siger, at han vil træde tilbage med udgangen af måneden. Baggrunden er, at selskabet efter at være blevet opkøbt af amerikanske Lycos, nu går ind i en ny fase og samtidig bliver en del af en international koncern, skriver Industry Standard Sverige.

Högsberg mener i den forbindelse, at Spray mere har brug for en forvaltningstype fremfor den entrepenørtype, han selv repræsenterer. Adspurgt om hvad han vil i stedet siger han, at det endnu ikke er afgjort, men såfremt han igen skal træde ind i et selskab, bliver det i et start-up som er på et niveau ala det Spray befandt sig på for et par år siden.

En afløser til Högsbergs er endnu ikke fundet, men Johannes Grabisch, vicepræsident for Lycos Europe-koncernens nordeuropæiske aktiviteter, vil foreløbigt overtage styringen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Aller Media nedlægger printmagasin til unge, TV 2 Øst får ny adm. direktør, og reklame fra Liberal Alliance på TV3+ har rejst debat om politiske reklamer på tv. Få overblikket over den seneste uge i mediedanmark her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs