MediaWatch

Sprays topchef takker af

Nicholas Högsberg, Sprays administrerende direktør siger, at han vil træde tilbage med udgangen af måneden. Baggrunden er, at selskabet efter at være blevet opkøbt af amerikanske Lycos, nu går ind i en ny fase og samtidig bliver en del af en international koncern, skriver Industry Standard Sverige.

Högsberg mener i den forbindelse, at Spray mere har brug for en forvaltningstype fremfor den entrepenørtype, han selv repræsenterer. Adspurgt om hvad han vil i stedet siger han, at det endnu ikke er afgjort, men såfremt han igen skal træde ind i et selskab, bliver det i et start-up som er på et niveau ala det Spray befandt sig på for et par år siden.

En afløser til Högsbergs er endnu ikke fundet, men Johannes Grabisch, vicepræsident for Lycos Europe-koncernens nordeuropæiske aktiviteter, vil foreløbigt overtage styringen.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs