MediaWatch

Wapteams skifter navn

Skiftet til Omada, der er græsk og betyder "team", sker som led i målsætningen om at skabe et øget fokus på virksomhedens kerneforretning, som ligger inden for konsulent- og projektledelse.

Helle Mayor, marketingchef for det nu forhenværende Wapteams siger til MediaWatch, at skiftet sker som en fuldt ud strategisk beslutning. - Vi følte os begrænset af Wapteams navnet og ville samtidig gerne væk fra det tekniske islæt, der var forbundet med det.

Adspurgt om hvorledes man har tænkt sig at markedsføre det nye navn og dets betydning siger Mayor: - Vi har ikke som sådan tænkt os at bruge væsentlige resourcer på markedsføringen, men vi har tilføjet en "payoff" til Omada-navnet med titlen: "Second to none in projects".

Omada indgik i november sidste år et samarbejde med softwaregiganten Microsoft og tæller blandt sine kunder og samarbejdspartnere en række af de mest betydende aktører på såvel nationalt som internationalt plan.

Herunder kan nævnes: Ericsson, Hewlett-Packard, Arthur Andersen, RAMBØLL Informatik, Mærsk IT, Lundbeck, DONG samt SP:Informatik.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs