MediaWatch

Ask-Smith går konkurs med milliontab

Ask-Smith.net er gået konkurs med et to-cifret milliontab, og det bagvedliggende firma, Open Integrated Business Network, er blevet taget under konkursbehandling i den københavnske skifteret, skriver TV2 Online.

Tidligere adm. direktør Jesper Toft mener ifølge nyhedskanalen, at to investeringsbanker bærer en stor del af skylden for nedturen i B2B-portalen. Jesper Toft vil dog ikke offentliggøre navnene på de to investeringsbanker og ønsker heller ikke at slæbe dem i retten. Men de har brudt en klar aftale, siger han.

Der er blevet skudt mange penge i Ask-Smith.net, og selskabet har fået lovende omtale i mange medier. Børsens Nyhedsmagasin omtalte f.eks. firmaet som fremtidens forretning.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs