MediaWatch

Ask-Smith går konkurs med milliontab

Ask-Smith.net er gået konkurs med et to-cifret milliontab, og det bagvedliggende firma, Open Integrated Business Network, er blevet taget under konkursbehandling i den københavnske skifteret, skriver TV2 Online.

Tidligere adm. direktør Jesper Toft mener ifølge nyhedskanalen, at to investeringsbanker bærer en stor del af skylden for nedturen i B2B-portalen. Jesper Toft vil dog ikke offentliggøre navnene på de to investeringsbanker og ønsker heller ikke at slæbe dem i retten. Men de har brudt en klar aftale, siger han.

Der er blevet skudt mange penge i Ask-Smith.net, og selskabet har fået lovende omtale i mange medier. Børsens Nyhedsmagasin omtalte f.eks. firmaet som fremtidens forretning.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs