MediaWatch

Euro909 skærer ned

Det har Euro909 meddelt Nasdaq, hvor koncernen er børsnoteret. Årsagen er, at selskabet er nødt til at nedbringe sine omkostninger med 1,35 millioner dollar - knap 11 millioner kroner. Efter afskedigelserne vil selskabet have 190 medarbejdere i Danmark, 80 i Sverige, 35 i Norge, 17 i Frankrig og 14 i Tyskland, skriver Jyllands-Posten.

Selskabet vil også nedbringe omkostningerne ved at flytte selskabet Virus112.com til Søborg og rykke en afdeling fra England til Sverige. Euro909.com står bag bl.a. tv-stationen DK4 og magasinet Chili lige som man udbyder internetservices og domæneregistrering.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs