MediaWatch

Dyremose: TDC-aktien undervurderet

Og netop gælds-aspektet er en væsentlig årsag til, at TDC bør klare sig bedre end markedet, siger adm. direktør Henning Dyremose i et interview med Financial Times.

I interviewet siger Henning Dyremose også, at TDC ikke afviser at børsnotere sine schweiziske mobil-besiddelser, Sunrise og Diax, allerede næste år. Det kan sætte skub i TDC-aktien og skaffe en masse kapital til yderligere ekspansion.

Hvis de schweiziske enheder lever op til TDC's vækstforventninger og aktiemarkedet retter sig, er TDC forberedt på at se sin andel af Sunrise og Diax reduceret fra de nuværende 78,5 procent til godt 50 procent, oplyser Dyremose.

Dyremose siger yderligere, at han godt kan forestille sig, at TDC fusionerer nogle af sine kerneforretningsområder med tilsvarende aktiviteter i andre teleselskaber.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs