MediaWatch

Dyremose: TDC-aktien undervurderet

Og netop gælds-aspektet er en væsentlig årsag til, at TDC bør klare sig bedre end markedet, siger adm. direktør Henning Dyremose i et interview med Financial Times.

I interviewet siger Henning Dyremose også, at TDC ikke afviser at børsnotere sine schweiziske mobil-besiddelser, Sunrise og Diax, allerede næste år. Det kan sætte skub i TDC-aktien og skaffe en masse kapital til yderligere ekspansion.

Hvis de schweiziske enheder lever op til TDC's vækstforventninger og aktiemarkedet retter sig, er TDC forberedt på at se sin andel af Sunrise og Diax reduceret fra de nuværende 78,5 procent til godt 50 procent, oplyser Dyremose.

Dyremose siger yderligere, at han godt kan forestille sig, at TDC fusionerer nogle af sine kerneforretningsområder med tilsvarende aktiviteter i andre teleselskaber.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Seneste nyt

Se flere jobs