MediaWatch

i-data solgt på store forventninger

Bunden er fuldstændig gået ud af aktien, der i juni 2000 stod i kurs 1075. Torsdag formiddag kostede en aktie i i-data 90 kroner. Det var ikke mindst forventningerne til Exbit der sidste år sikrede i-data en plads i KFX-indekset. Den plads er så godt som tabt for den danske IT-koncern.

- i-data har været solgt på store forventninger. Når de ikke bliver indfriet, så er det klart, at det giver ridser i troværdigheden, siger Karsten Dyhrberg, underdirektør hos i-data, til Mediawatch.

Salget af Exbit gør, at i-data nu står tilbage med to primære forretninger: MPI Tech, der beskæftiger sig med soft- og hardwareløsninger til virksomheders printersystemer. Og Eicon Networks, der producerer et sortiment af netværksprodukter og modemmer: ADSL og ISDN, VPN-routere samt de såkaldte Internet Thin Servers.

Se portrættet af i-data i Mediawatch, Nyhedsbrevet om den ny økonomi, der udkommer fredag

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs