MediaWatch

i-data solgt på store forventninger

Bunden er fuldstændig gået ud af aktien, der i juni 2000 stod i kurs 1075. Torsdag formiddag kostede en aktie i i-data 90 kroner. Det var ikke mindst forventningerne til Exbit der sidste år sikrede i-data en plads i KFX-indekset. Den plads er så godt som tabt for den danske IT-koncern.

- i-data har været solgt på store forventninger. Når de ikke bliver indfriet, så er det klart, at det giver ridser i troværdigheden, siger Karsten Dyhrberg, underdirektør hos i-data, til Mediawatch.

Salget af Exbit gør, at i-data nu står tilbage med to primære forretninger: MPI Tech, der beskæftiger sig med soft- og hardwareløsninger til virksomheders printersystemer. Og Eicon Networks, der producerer et sortiment af netværksprodukter og modemmer: ADSL og ISDN, VPN-routere samt de såkaldte Internet Thin Servers.

Se portrættet af i-data i Mediawatch, Nyhedsbrevet om den ny økonomi, der udkommer fredag

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs