Svenske Neterna etableres i Danmark

MediaWatch

Neterna har allerede en række kontakter i Danmark og starter rekruttering af dansk personale i maj måned. Selskabet har 255 afdelinger i Sverige og er desuden etableret i Irland. Lanceringen i Danmark er et led i selskabets offensive internationale ekspansion, hvor der allerede er planer om også at etablere afdelinger i Norge og Tyskland.

Neterna regner med, at det danske marked er på omkring fem milliarder svenske kroner. Selskabets adm. direktør Per Murander opfatter det danske marked som meget interessant for Neterna - men også som et marked med en speciel konkurrencestruktur.

Ifølge Murander er TDC fortsat statslig i Danmark, hvilket indebærer, at dets konkurrenter ofte foretrækker uafhængige aktører som leverandører, og det er den situation, som Neterna har til hensigt at udnytte.

Neterna i Danmark vil blive markedsført som et dansk selskab og får den tidligere svenske distriktschef Bengt Nilsson som direktør. Selskabet har i alt 255 afdelinger i Sverige, hvor det primært beskæftiger sig med overvågning af bredbåndsnet, radio og accessnet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også