MediaWatch

KFX i stærk fremgang

Ved åbningen af dagens handel i USA klokken 16:30 lå KFX indekset således oppe med 9,30 point i niveau 298, svarende til en stigning på godt 3 procent. Næsten alle papirer har haft en positiv dag og især tech aktierne har haft medvind godt hjulpet på vej af fredagens lukkeniveau på Nasdaq.

Den viste en fremgang på 1,6 procent og den positive tendens har blandt andet bevirket, at GN Store Nord i løbet af dagen i dag har formået at vinde i nærheden af 8 procent i forhold til fredagens lukkekurs. Tendensen rundt om i Europa har ligeledes været positiv med stigende indeks over hele linjen.

Efter det første kvarters handel på NYSE det vil sige klokken 16:45 dansk tid lå Nasdaqindekset 7 indekspoint nede i forhold til åbningsniveauet på 1957,85. Dow Jones indekset gik 27,9 point op til niveau 9611,60. KFX tabte i tidsrummet en smule terræn og lå 8,99 point oppe.

Ved Fondsbørsen lukning klokken 17 var KFX oppe igen med i alt 9,51 indekspoint og et lukkeniveau på 298,17. Nasdaq og Dow lå på daværende tidspunkt i henholdvis 1941,29 og 9599,22.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs