MediaWatch

Reuters og Microsoft i IMS-alliance

Alliancen går direkte i kødet på Reuters rival indenfor nyhedsformidling, Bloomberg, som mange erhvervskunder foretrækker på grund af Bloombergs stærkere IMS-tjeneste (instant messaging service).

Reuters og Microsofts service vil gøre det muligt for brugerne, blandt andre finansielle institutioner, at sende 'tids-sensitive' informationer internt og til deres kunders databaser, skriver Financial Times.

Reuters forventer, at den nye IMS-tjeneste, som får navnet Reuters.Net Messaging kan vinde nye kunder til selskabets kernetjenester. Reuters.Net Messaging er yderligere et skridt i retning af selskabets strategi med at overføre en stadig større del af sin forretning til Internettet.

For Microsoft er alliancen et skridt i retning af at implementere selskabets annoncerede .Net Strategy.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs