MediaWatch

Telenor indgår tele-forlig

Alligevel er der noget der tyder på, at Enitel har haft en stærk sag mod den tidligere norske monopolgigant. For i den omstridte samtrafikkaftale, som Telenor bruger, hedder det blandt andet, at parterne er erstatningsansvarlige for tab "som følge af forsætlig eller groft uagtsomt mislighold" af aftalen.

Aftalen begrænser også erstatningsansvaret til fem millioner kroner for hvert tilfælde, men Telenor har altså betalt 12 millioner kroner, skriver Nettavisen.

Enitel sagsøgte Telenor den 30. juni sidste år for tab af fortjeneste og meromkostninger på grund af brud på samtrafikkaftalen. Enitel klagde over, at Telenor ikke indførte fast forvalg-tjenesten tilstrækkeligt hurtigt, samtidig med at Telenor havde etableret nogle diskriminerende rutiner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs