MediaWatch

Aktier stopper ikke udviklingen

- Accelerationen kommer til at fortsætte, ikke mindske, da mulighederne bliver større, jo længere vi kommer op i udviklingskurven, siger Bildt til norske Digitoday. Han mener, at de næste 20 år bliver langt mere omvæltende end de foregående 20 år, som var de hidtil mest nyskabende i menneskehedens historie.

Bildt peger på tre parametre, som vil blive helt afgørende for hvilke nationer, der vil lykkes de næste 20 år:

Det første parameter er adgangen til bredbånd, hvor vi nu vil se fremvæksten af et Internet, som er på hele tiden, og som bliver et intelligent, interaktivt miljø. Det andet parameter er tilgangen til risikokapital, mens det tredje parameter er, hvor mange i nationen der er involveret i ny virksomhed.

Sverige og Finlands ledende position inden for den såkaldt nye økonomi skal ses på baggrund af den krise, de to lande var igennem i starten af 1990'erne. Krisen var god for landene, mener Bildt.

- I bakspejlet kan vi se, at Sverige og Finland udviklede sig bedre end Danmark og Norge. Vi kunne ikke fortsætte som før, men måtte søge nye veje. Og de veje blev helt afgørende, siger Bildt.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs