MediaWatch

Telecom 2001 i Bella Center

Arrangementet er imidlertid det samme, fortæller Marie-Louise Hasbo, der er konferencekoordinator hos IDC. - Der er meget stor interesse for arrangementet som sædvanligt, fortæller hun, og oplyser samtidig, at der en lille ændring i programmet: Lars Andersson, Vice President for Mobilix' Business Division, taler i stedet for Fabien Gustafsson, Vice President for Strategy hos Mobilix.

Blandt de øvrige talere kan nævnes Henning Dyremose, TDC, Per-Erik Ängman, Telia Telecom, Ulrik Bülow, Sonofon, Ebbe Jørgensen, Tele2 og Michael Moesgaard Andersen, Andersen Management International.

Fredag den 23. marts, dagen efter Telecom 2001, afholder FDIH - Foreningen for Dansk Internet Handel - et arrangement i foreningens nye omgivelser på Holmen. Titlen på arrangementet er: "FDIH tager temperaturen på e-handlen".

Den 5. og 6. april afholder FDIH konferencen Online Marketing 2001, og den 21. og 22. april - i samarbejde med Microsoft - konferencen TechNet Summit 2001 i Bella Center.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs