MediaWatch

Bezos: Amazon ikke for småinvestorer

- Vi er ikke en aktie, som man kan sove trygt med om natten, blev Jeff Bezos ifølge Reuters af BBC citeret for at sige forud for BBC programmet om privatøkonomi, Money. - Vi tror på at vi med tiden vil opbygge en meget værdifuld virksomhed, sagde Bezos, men for den kortsigtede eller mindre investor, vil jeg ikke anbefale investeringer i internetaktier, tilføjede Bezos.

Amazon har som en række internetaktier mistet mere end 80 procent af sin markedsværdi siden marts sidste år og bekymringen for om online bog-, musik- og elektronik-handelsvirksomheden nogensinde vil komme til at give overskud er stigende.

Amazon's aktiekurs faldt i sidste uge tilbage efter en kraftig opblomstring på baggrund af nyheden om, at Amazon skal indlede et samarbejde med USA's største detailhandelskæde Wall-Mart. Men markedet er tilsyneladende kommet stærkt i tvivl om, hvor meget substans der ligger i den mulige alliance.

I søndags måtte selskabet afvise, at det lider under en 'troværdigheds-krise' efter, at en række aktieanalytikere har sat spørgsmålstegn ved ledelsens troværdighed.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs