MediaWatch

Bezos: Amazon ikke for småinvestorer

- Vi er ikke en aktie, som man kan sove trygt med om natten, blev Jeff Bezos ifølge Reuters af BBC citeret for at sige forud for BBC programmet om privatøkonomi, Money. - Vi tror på at vi med tiden vil opbygge en meget værdifuld virksomhed, sagde Bezos, men for den kortsigtede eller mindre investor, vil jeg ikke anbefale investeringer i internetaktier, tilføjede Bezos.

Amazon har som en række internetaktier mistet mere end 80 procent af sin markedsværdi siden marts sidste år og bekymringen for om online bog-, musik- og elektronik-handelsvirksomheden nogensinde vil komme til at give overskud er stigende.

Amazon's aktiekurs faldt i sidste uge tilbage efter en kraftig opblomstring på baggrund af nyheden om, at Amazon skal indlede et samarbejde med USA's største detailhandelskæde Wall-Mart. Men markedet er tilsyneladende kommet stærkt i tvivl om, hvor meget substans der ligger i den mulige alliance.

I søndags måtte selskabet afvise, at det lider under en 'troværdigheds-krise' efter, at en række aktieanalytikere har sat spørgsmålstegn ved ledelsens troværdighed.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs