MediaWatch

Bezos: Amazon ikke for småinvestorer

- Vi er ikke en aktie, som man kan sove trygt med om natten, blev Jeff Bezos ifølge Reuters af BBC citeret for at sige forud for BBC programmet om privatøkonomi, Money. - Vi tror på at vi med tiden vil opbygge en meget værdifuld virksomhed, sagde Bezos, men for den kortsigtede eller mindre investor, vil jeg ikke anbefale investeringer i internetaktier, tilføjede Bezos.

Amazon har som en række internetaktier mistet mere end 80 procent af sin markedsværdi siden marts sidste år og bekymringen for om online bog-, musik- og elektronik-handelsvirksomheden nogensinde vil komme til at give overskud er stigende.

Amazon's aktiekurs faldt i sidste uge tilbage efter en kraftig opblomstring på baggrund af nyheden om, at Amazon skal indlede et samarbejde med USA's største detailhandelskæde Wall-Mart. Men markedet er tilsyneladende kommet stærkt i tvivl om, hvor meget substans der ligger i den mulige alliance.

I søndags måtte selskabet afvise, at det lider under en 'troværdigheds-krise' efter, at en række aktieanalytikere har sat spørgsmålstegn ved ledelsens troværdighed.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs