MediaWatch

BSkyB tror på digital radio

BSkyb er overbevist om potentialet i digital radio, da stadig flere internet-abonnenter bruger deres pc til at stille ind på radio-tjenester. BSkyB ser også muligheder i at skabe et digitalt britisk netværk rundt om Premier League-fodboldklubber. Radio First har de lokale digitale radio-rettigheder for klubberne Chelsea, Southampton, Derby County og Aston Villa, og flere kommer til, skriver Financial Times.

Radio First får til gengæld mulighed for at udnytte Sky Digitals tjeneste, som har 4,7 millioner abonnenter. I sidste måned overtog BSkyB 20 procent af aktierne i Digital News Network for at skabe større synergi mellem digital radio og multikanal-tv.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs