MediaWatch

Simcorp præsenterer rekordregnskab

Simcorp oplyser, at omsætningen i 2000 steg knap 45 procent til et rekordniveau på 405 millioner kroner. Set over perioden 1996 til 2000 svarer det til en gennemsnitlig toplinie-vækst på 42 procent per år.

Resultatet af den primære drift nåede op på 45,6 millioner kroner en fremgang på 133 procent i forhold til i fjor. Resultatet efter skat blev på 38,1 millioner svarende til en fremgang på 172 procent.

Forventningen til indeværende regnskabsår er en omsætning mellem 560 og 580 millioner kroner, hvilket modsvarer en vækst på godt 40 procent. Den primære drift ventes at nå et niveau på 65 til 70 millioner.

Simcorp, der i dag beskæftiger flere end 500 medarbejdere hovedparten i Norden, har operationer i Tyskland, England, Benelux, Nordamerika, Australien samt Asien. Især England og Østen er to af de markeder, selskabet venter sig meget af.

En etablering i Sydeuropa er ligeledes en del af selskabets fremtidige målsætning.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs