MediaWatch

Simcorp præsenterer rekordregnskab

Simcorp oplyser, at omsætningen i 2000 steg knap 45 procent til et rekordniveau på 405 millioner kroner. Set over perioden 1996 til 2000 svarer det til en gennemsnitlig toplinie-vækst på 42 procent per år.

Resultatet af den primære drift nåede op på 45,6 millioner kroner en fremgang på 133 procent i forhold til i fjor. Resultatet efter skat blev på 38,1 millioner svarende til en fremgang på 172 procent.

Forventningen til indeværende regnskabsår er en omsætning mellem 560 og 580 millioner kroner, hvilket modsvarer en vækst på godt 40 procent. Den primære drift ventes at nå et niveau på 65 til 70 millioner.

Simcorp, der i dag beskæftiger flere end 500 medarbejdere hovedparten i Norden, har operationer i Tyskland, England, Benelux, Nordamerika, Australien samt Asien. Især England og Østen er to af de markeder, selskabet venter sig meget af.

En etablering i Sydeuropa er ligeledes en del af selskabets fremtidige målsætning.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs