MediaWatch

MTV Produktion fyrer direktør

MTV Produktion er et af landets større produktionsselskaber, der blandt andet har produceret "Fangerne på fortet" og "Hvide Løgne" for TV3. Direktøren fyres, fordi det i de senere år har været svært for MTV at klare sig i det danske produktionsmiljø. Andre aktører har fået opgaverne, og omsætningen og afsætningen af programmer på MTV er for lav.

Værst for MTV er, at der næppe produceres flere afsnit af mammutserien Hvide Løgne, som i høj grad har holdt hjulene i gang i de temmelig omfattende studiefaciliteter. Henning Nygaard forlader sin stilling denne uge, oplyser Mikael Wallén, vicepræsident i MTVs moderselskab i Sverige, til Jyllands-Posten.

I 1999 omsatte MTV Produktion for 91 millioner svenske kroner, og forhåbningerne til 2000 var store. Omsætningen skulle stige, og virksomheden skulle blive lønsom. Men selv om MTVs nyeste produktion for TV3, underholdningsprogrammet "Grisk", netop har premiere i aften, bliver det ikke tilfældet i 2001.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs