MediaWatch

Palm vil satse på virksomheder

Handlen, der kommer til at koste Palm 264 millioner dollar, skal hjælpe firmaet fra at fokusere på den enkelte forbruger, til en mere virksomhedsorienteret løsning. Man vil bruge softwaren til at skabe netværker for virksomheder, der kan udnytte de håndholdte enheder, skriver Financiel Times.

Palm siger, at selskabet vil inddele deres virksomhed i tre sektorer: en virksomhedssektor til at håndtere erhvervsmarkedet, en privatsektor til forbrugerne, samt en sektor der vil fokusere på at udvikle platforme.

Palms aktier steg i går lidt over 2 dollar for at slutte i 19 dollar, mens Extended Systems steg lidt over 3 dollar og endte i 23 dollar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs