MediaWatch

JDS Uniphase vil også fyre folk

Virksomheden meddelte tirsdag, at den vil afskedige 3.000 medarbejdere. Det svarer til omkring 10 procent af arbejdsstyrken. Fyringerne er et forsøg på at skære ned på omkostningerne, så de modsvarer den faldende efterspørgsel. Det skriver New York Times.

Nedskæringerne kommer primært til at foregå i de dele af virksomheden, der beskæftiger sig med fremstilling af materialer til optiske netværk. JDS Uniphase regner dog stadig med at ansætte folk inden for sine højvækst-aktiviteter.

I sidste måned meddelte to af Uniphases konkurrenter, Lucent og Nortel, at de vil afskedige henholdsvis 10 og 12 procent af deres ansatte.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs