MediaWatch

Analyse: Nul tillid til TDC-ledelse

Der synes således at være en solid portion skepsis fra investorerne overfor TDC-aktien. Scandinavian Asset Management fremhæver i en analyse, at ledelsen i TDC har mistet respekt og tillid blandt investorer, analytikere og medier.

"Balladen skyldes næsten udelukkende Schweiz-affæren, hvor man må frygte, at der er tabt et milliardbeløb", skriver Scandinavian Asset Management.

Fondsmæglerselskabet vurderer, at TDC udgør en god opsamlingschance både på kort og langt sigt. Også Danske Securities fastholder køb af TDC-aktien, lige som analytikerne i Jyske Bank. Finanshuset Merril Lynch har derimod sænket sin anbefaling fra "køb" til "neutral".

Ifølge Børsen tirsdag er Tele Danmark nu en af Europas billigste teleaktier. I en analyse udarbejdet af ArozMaizels har kun British Telecom lavere værdi på nøgletallet EV/EBITDA.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs