Toshiba investerer i AOL-Time Warner

MediaWatch

Ifølge Financial Times har Toshibas president, Tadashi Okamura udtalt, at aktieinvestering endnu ikke har været diskuteret i forbindelse med samarbejdet med AOL-Time Warner, men at Toshiba, såfremt det skulle blive et emne, vil forholde sig positivt hertil.

Den japanske teknologivirksomhed, Toshiba, genåbnede for nylig forhandlingerne med den amerikanske mediegigant, AOL-Time Warner, efter at USA's Federal Communications Commission havde godkendt det fusionerede selskab i januar måned i år.

Alliancen går ud på at anvende Toshiba's hardware til at distribuere indhold for AOL-Time Warner og at samarbejde med DoCoMo AOL, som blev etableret i september i forbindelse med NTT DoCoMo's købe af en andel på 42,3 procent i AOL Japan. Toshiba sælger i dag mobiltelefoner på det amerikanske marked gennem Audiovox, men er ikke særligt stærkt repræsenteret i Europa eller Japan.

Samarbejdet med AOL Time Warner, cementeret med en minoritetsandel, vil stille Toshiba bedre i konkurrencen med rivalerne Sony og Matsushita Electric, som begge er repræsenteret globalt med musik- og filmdivisioner.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også