MediaWatch

Medarbejderne forlader Columbus

Ifølge Ugebrevet Mandag Morgen har indtil flere medarbejdere i den danske IT-virksomhed Columbus nu mistet troen på, at selskabet kommer fornuftigt igennem sin nuværende krise. Det overraskende underskud på det nyligt fremlagte årsregnskab for 2000 har således sat gang i en større udvandringstendens, skriver RB-Børsen.

Medarbejderflugten er blot det seneste i rækken af problemer for selskabet, der ligeledes må slås med et negativt cashflow, en stadig voksende gældsbyrde samt den mere generelle økonomiske situation.

Columbus har gennem de sidste tre år foretaget fem nedjusteringer, men taktikken med at opkøbe andre selskaber for således at sælge sig ud af problemerne synes umiddelbart ikke at virke optimalt.

Spørgsmålet er, om de købte selskaber kan leve op til den bogførte værdi og såfremt dette ikke er tilfældet, kan Columbus blive den næste IT-virksomhed som må nedskrive sine værdier.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs