MediaWatch

Medarbejderne forlader Columbus

Ifølge Ugebrevet Mandag Morgen har indtil flere medarbejdere i den danske IT-virksomhed Columbus nu mistet troen på, at selskabet kommer fornuftigt igennem sin nuværende krise. Det overraskende underskud på det nyligt fremlagte årsregnskab for 2000 har således sat gang i en større udvandringstendens, skriver RB-Børsen.

Medarbejderflugten er blot det seneste i rækken af problemer for selskabet, der ligeledes må slås med et negativt cashflow, en stadig voksende gældsbyrde samt den mere generelle økonomiske situation.

Columbus har gennem de sidste tre år foretaget fem nedjusteringer, men taktikken med at opkøbe andre selskaber for således at sælge sig ud af problemerne synes umiddelbart ikke at virke optimalt.

Spørgsmålet er, om de købte selskaber kan leve op til den bogførte værdi og såfremt dette ikke er tilfældet, kan Columbus blive den næste IT-virksomhed som må nedskrive sine værdier.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs