MediaWatch

Skuffende regnskab fra Tele2

Sammenlignet med forrige periode, er Tele2s resultat ikke imponerende. Da var resultatet på 4,19 milliard kroner inklusiv en kapitalforøgelse på 3,23 millioner i 1999, skriver Reuters.

Tele2 afsluttede i det forløbne år dets bud på den europæiske teleoperatør SEC, (Societe Europeenne de Communication), som leverer langdistance i otte lande, herunder Holland og Tyskland. SECs driftstab for 2000 steg fra 1,49 millioner kroner i 1999 til 3,29 millioner i 2000, mens omsætningen blev mere end fordoblet fra 2,52 til 5,88 milliarder kroner.

Til gengæld er både profitmargin og fortjeneste per abonnement for SEC steget i fjerde kvartal, forsvarer Tele2 sig. Selskabet oplyser desuden, at dets abonnementbase i perioden er mere end fordoblet til 11,5 millioner, hvoraf de 5,5 millioner er indenfor den nordiske region.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs