MediaWatch

Skuffende regnskab fra Tele2

Sammenlignet med forrige periode, er Tele2s resultat ikke imponerende. Da var resultatet på 4,19 milliard kroner inklusiv en kapitalforøgelse på 3,23 millioner i 1999, skriver Reuters.

Tele2 afsluttede i det forløbne år dets bud på den europæiske teleoperatør SEC, (Societe Europeenne de Communication), som leverer langdistance i otte lande, herunder Holland og Tyskland. SECs driftstab for 2000 steg fra 1,49 millioner kroner i 1999 til 3,29 millioner i 2000, mens omsætningen blev mere end fordoblet fra 2,52 til 5,88 milliarder kroner.

Til gengæld er både profitmargin og fortjeneste per abonnement for SEC steget i fjerde kvartal, forsvarer Tele2 sig. Selskabet oplyser desuden, at dets abonnementbase i perioden er mere end fordoblet til 11,5 millioner, hvoraf de 5,5 millioner er indenfor den nordiske region.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs