Jobline overtager konkurrent

MediaWatch

Købet af Wideyes, der har kontorer i Sverige, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien og Tyskland, omfatter overtagelse 90 procent af aktiekapitalen ud fra en samlet vurdering af selskabet på 4,5 millioner euro. Jobline har desuden intentioner om at afgive tilbud på de resterende ti procent af aktierne, oplyser selskabet.

Jobline har mulighed for at afvikle købssummen enten i form af aktier eller som en kombination af aktier og kontanter. Begge bestyrelser har godkendt aftalen, som forventes lukket 1. marts 2001.
Toon Bouten, der er koncerndirektør for Jobline, kommenterer overtagelsen med, at den vil styrke Joblines lederskab inden for det hurtigt voksende segment for HR software løsninger og Online Professional Search. Baggrunden for overtagelsen er ifølge Bouten Wideyes' excellente Application Service Provider (ASP) systemer, dets rekrutteringstjenester og dets erfarne personale.

Privatejede Wideyes er grundlagt i 1999 og beskæftiger sig med såkaldt ecruitment services, talent providing og ASP tjenester. Selskabet har 83 ansatte og websites i 26 lande på 12 sprog. Kandidat databasen indeholder 170.000 profiler og selskabets websites har i gennemsnit 48.000 besøgende per dag.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også