MediaWatch

NavisionDamgaard ud med overskud

Umiddelbart efter offentliggørelsen af NavisionDamgaards halvårstal steg selskabets aktie fra kurs 234 før regnskabet til kurs 255, hvilket er 17 procent højere end mandagens lukning.

NavisionDamgaard fik i første halvår af regnskabsåret 2000/2001 et nettooverskud på 58,2 millioner kroner mod 84,0 millioner i samme periode sidste år. Men selskabet opjusterer forventingerne til hele året til et driftsresultat på 14 procent af omsætningen, der forventes at blive 1425 - 1475 millioner kroner.

Selskabet har haft en kraftig stigning i salget i december og januar hvilket er lidt af et paradoks i forhold til at NavisonDamgaard aktien her for alvor gik sydover på grund af Microsofts engagement i selskabets hovedkonkurrent, det amerikanske selskab Great Plains.

Stigningen i NavisionDamgaard kom også EDB-Gruppen, der sælger NavisionDamgaard ERP-systemer til gode. Således ligger EDB-Gruppen 3,70 procent højere i kurs 140.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs