MediaWatch

Telia-aktien steg efter regnskab

En stor del at det pæne overskud på 11,7 milliarder svenske kroner kommer fra salg af selskaber og andre engangsindtægter, der ikke har meget med Telias ordinære aktiviteter at gøre. Omsætningen er kun øget en anelse til 54 milliarder svenske kroner, mod 52 milliarder året før. Det skriver Berlingske Tidende.

Efter kraftige børstab hos aktionærerne er de 50 øre, som Telias bestyrelse besluttede at dele ud til ejerne, mest at betragte som et plaster på såret.

Siden børsintroduktionen i fjor er værdien af det svenske telefonselskab faldet med ikke mindre end 40 procent. Særligt Telias nederlag i forsøget på at få en af de svenske UMTS-licenser sved gevaldigt, og svækkede aktiemarkedets tillid til selskabet.

Ikke desto mindre tog aktiemarkedet usædvanligt pænt imod regnskabsmeddelelsen fra Telia, der steg næsten syv procent til 56 svenske kroner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs