MediaWatch

Bredbandsbolaget slankes

I en pressemeddelelse fra Bredbandsbolaget oplyses det, at i sammenhæng med den relativ forsigtige holdning på finansmarkederne, skal den fremtidige ekspansion af selskabet tilpasses den kapital, som står til rådighed. Bredbandsbolaget har i den forbindelse forgæves forsøgt at hente godt 1,6 milliarder kroner på børsen.

Ifølge administrerende direktør for Bredbandsbolaget Danmark, Kim Sonne, har man i den danske afdeling reduceret medarbejderstaben med seks mand. Dermed er der nu 18 mand ansat og Sonne forventer ikke, at der vil ske yderligere nedskæringer.

Selskabet har i Danmark fået en del opmærksomhed på at lægge bredbåndsforbindelser ind i 450 lejligheder i Avedøre-komplekset Store Hus.

En stor del af Bredbandsbolagets trængsler skyldes et konstant prispres på hurtige internetforbindelser. Dette har ført til, at selskabet har måttet se sig om efter nye indtægtskilder såsom online film, spil og betalingstjenester.

I alt vil 140 af Bredbandsbolagets 350 medarbejdere blive opsagt.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs