MediaWatch

Bredbandsbolaget slankes

I en pressemeddelelse fra Bredbandsbolaget oplyses det, at i sammenhæng med den relativ forsigtige holdning på finansmarkederne, skal den fremtidige ekspansion af selskabet tilpasses den kapital, som står til rådighed. Bredbandsbolaget har i den forbindelse forgæves forsøgt at hente godt 1,6 milliarder kroner på børsen.

Ifølge administrerende direktør for Bredbandsbolaget Danmark, Kim Sonne, har man i den danske afdeling reduceret medarbejderstaben med seks mand. Dermed er der nu 18 mand ansat og Sonne forventer ikke, at der vil ske yderligere nedskæringer.

Selskabet har i Danmark fået en del opmærksomhed på at lægge bredbåndsforbindelser ind i 450 lejligheder i Avedøre-komplekset Store Hus.

En stor del af Bredbandsbolagets trængsler skyldes et konstant prispres på hurtige internetforbindelser. Dette har ført til, at selskabet har måttet se sig om efter nye indtægtskilder såsom online film, spil og betalingstjenester.

I alt vil 140 af Bredbandsbolagets 350 medarbejdere blive opsagt.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs