MediaWatch

Advokater satser på net-rådgivning

Med over 500 medarbejdere vil Bech-Bruun Dragsted forsøge at klare de stigende krav fra internationale virksomheder og samtidig tiltrække dygtige medarbejdere. Blandt de nye tiltag er rådgivning over Internet. Advokatfirmaet har sat 50 millioner kroner af til at opbygge et site, hvor Bech-Bruun Dragsted kan give sine klienter målrettet rådgivning samt adgang til databaser, kontrakter osv. Det skriver Berlingske Tidende.

Ideen er at sælge abonnementer til danske virksomheder på juridisk netrådgivning. Fusionen mellem Dragsted Schlüter Aros og Bech-Bruun Trolle gennemføres endeligt 1. januar 2002. I oktober flytter de to sammen under navnet Bech-Bruun Dragsted i et nyt domicil ved Langelinie i København.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs