MediaWatch

Hackere på spil i Davos

Arrangørerne ved endnu ikke, hvem hackerne er, eller hvordan det har været muligt for dem at skaffe følsomme kreditkort-oplysninger fra nogle af de prominente gæster. Det skriver Reuters.

Kommunikations-direktør Charles McLean bekræftede oplysninger fra den schweiziske avis ZonntagsZeitung, som havde gjort arrangørerne opmærksomme på sikkerhedsbristen. Davos konferencen tiltrækker ikke blot højtstående politikere og forretningsfolk, men også i stigende anti-globaliserings aktivister. McLean ville dog ikke spekulere i, om hackerne har forbindelse til dette miljø.

Blandt årets gæster i Davos var navne som Microsofts Bill Gates, palæstinensernes leder Yassir Arafat og den japanske premierminister Yoshiro Mori. Det forlyder dog ikke, om disse Davos-deltagere har fået lænset deres kreditkortkonti efter opholdet i det schweiziske skisports-område.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs