Tele Danmark salgsdirektør til inCorp

MediaWatch

Peter Max har blandt andet tidligere været administrerende direktør for Microsoft Danmark fra 1991 til 1998, hvorefter han flyttede til direktørstolen hos PBS. Senest har han været salgs- og marketingdirektør hos Tele Danmark.

inCorp A/S er en danskejet virksomhed, som tilbyder Internetbaserede projektstyringssystemer til reklamebureauer. Virksomheden har været i stærk vækst siden starten i 1997 og har i dag 55 medarbejdere fordelt på kontorer i Odense, København, Paris, Oslo og New York. De nuværende kunder inkluderer Bates, BBDO, Grey, Young & Rubicam og EURO RSCG.

"Denne mulighed var for spændende til, at jeg kunne sige nej. Der er et kolossalt internationalt potentiale i inCorp, som jeg ser frem til at udvikle. Reklamebureauer - i og udenfor Danmark - har et yderst reelt behov for effektivisering af projektstyringen både i det daglige samarbejde med deres kunder og globalt i bureauernes internationale netværk. I en meget konkurrencepræget branche, hvor kunderne hyppigt skifter bureau, er projektstyringen afgørende, hvis kunderne skal knyttes tættere til bureauet," siger Peter Max.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også