Flextronics får kæmpeordre

MediaWatch

Singapore-baserede Flextronics får overdraget en overvejende del af Ericsson-koncernens tabsgivende produktion af mobiltelefoner. På en konference fredag i umiddelbar forlængelse af Ericssons offentliggørelse af dets årsregnskab oplyste Flextronics, at aftalen, hvis endelige detaljer endnu ikke er aftalt, indebærer nettotransaktioner på mellem 300 og 800 millioner dollar, skriver Reuters.

Ifølge Michael Marks, der er formand for bestyrelsen og chief executive omfatter aftalen med Ericsson, ud over produktion af mobiltelefoner, også produktion af Ericssons trådløse netværk og antenne udstyr - Ericssons core business. Planen er, at Flextronics vil overtage store dele af Ericssons lager- og produktionsudstyr og derefter flytte produktionen til lavomkostningsfabrikker i Sydøst Asien.

Aktier i Flextronics vandt i går 5,7 procent eller 2-1/16 dollar til 38-1/4 dollar på Nasdaq-børsen. Dermed er Flextronics aktiens kursværdi igen på vej til at nå kurs 45 dollar, der er selskabets højeste aktieværdi nogensinde.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også