Redningsforsøg hos Letsbuyit

MediaWatch

Letsbuyit befinder sig i øjeblikket i en rekonstruktionsfase og har af en hollandsk domstol fået indtil i morgen torsdag den 25. januar til at komme op med en finansieringsplan for den fremtidige drift, skriver nyhedstjenesten tornado-insider.com.

Ifølge nyhedstjenesten har Letsbuyit formået at skaffe 2,5 millioner euro ud af de 4 millioner euro, som i første omgang kan afværge, at Letsbuyit bliver erklæret konkurs.

Hvis det lykkes Letsbuyit at finde de sidste 1,5 millioner euro, er kvalerne imidlertid ikke overstået. Fremskaffelsen af de i alt fire millioner euro vil være ensbetydende med, at Letsbuyit inden den 14. marts skal fremskaffe yderligere 30 millioner euro med henblik på fortsat at kunne været noteret på den tyske børs, Neuer Markt.

I mandags faldt aktiekursen med yderligere 43 procent til 0,15 euro, men steg til 0,20 euro ved nyheden om, at det var lykkedes at skaffe de 2,5 millioner euro. Alt i alt har aktien dog tabt 63 procent i år og 96 procent siden børsnoteringen i juli 2000.

En tilfælde af en eventuel konkurs vil Letsbuyit ikke være istand til at sælge sin kundedatabase. Dette skyldes, at selskabet har lovet sine kunder ikke at videreformidle de oplysninger, de har måttet give om sig selv.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også