MediaWatch

Nyemission i TicketAnywhere

TicketAnywhere, der er et datterselskab til NetLight Consulting, udvikler platforme til administration af mobil-handel som for eksempel med billetter og kuponer, som det bliver muligt at købe via næste generation af mobiltelefoni.

Jan Carlzon, der er ordfører i Ledstiernan, passer TicketAnywhere godt til Ledstiernans investeringsportefølje med ekspertise i teknik- og infrastruktur til trådløs kommunikation.

Ledstiernan investerer fire millioner svenske kroner i TicketAnywhere mod at få 12,9 procent i selskabet. Telia Mobile investerer 2,5 millioner svenske kroner for 8,1 procent. I forbindelse med en nyemission af aktier i TicketAnywhere, bliver det for Ledstiernan's vedkommende muligt at øge dets ejerandel til, hvad der svarer til 32,2 procent, mens Telia Mobile vil kunne få 19,4 procent i TicketAnywhere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs