MediaWatch

Cisco bringer Nobel på nettet

Cisco donerer udstyr, know how og arbejdskraft til at udvikle en netværks infrastruktur for Nobel Fonden, hvilket blandt andet skal føre til lanceringen af et virtuelt laboratorium. Det bliver også muligt, via webcast, at følge uddelingen af Nobel-priserne senere i december. Aflytning af optagelser med prismodtagere, hvoraf nogle optagelser daterer sig tilbage til 1907, vil ligeledes blive gjort muligt, skriver Silicon Valley News.

For Cisco er aftalen et PR-kup idet selskabet vil blive nævnt i sammenhæng med den glorværdige Nobel-institution. Diane Dudeck, Cisco-direktør for marketing-strategi, fortæller, at det har krævet mange kræfter at overbevise bestyrelsen i Nobel Fonden om, at det er en god ide at sætte indhold på nettet for den gamle institution.

Folkene hos Nobel er at betragte som særdeles konservative, således Dudeck

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs