MediaWatch

Cisco bringer Nobel på nettet

Cisco donerer udstyr, know how og arbejdskraft til at udvikle en netværks infrastruktur for Nobel Fonden, hvilket blandt andet skal føre til lanceringen af et virtuelt laboratorium. Det bliver også muligt, via webcast, at følge uddelingen af Nobel-priserne senere i december. Aflytning af optagelser med prismodtagere, hvoraf nogle optagelser daterer sig tilbage til 1907, vil ligeledes blive gjort muligt, skriver Silicon Valley News.

For Cisco er aftalen et PR-kup idet selskabet vil blive nævnt i sammenhæng med den glorværdige Nobel-institution. Diane Dudeck, Cisco-direktør for marketing-strategi, fortæller, at det har krævet mange kræfter at overbevise bestyrelsen i Nobel Fonden om, at det er en god ide at sætte indhold på nettet for den gamle institution.

Folkene hos Nobel er at betragte som særdeles konservative, således Dudeck

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs